• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Nowe metody diagnostyki chorób u dzieci.

Prawdziwa pizza każdemu kojarzy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak odpowiedniej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najlepszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Lecz wbrew pozorom, pizza nie jest w największym stopniu ukochana potrawa Włochów. Włosi lubią pasty w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, jednak makarony praktycznie można spotkać nieomalże w każdym daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie ujrzeć, jak przed domami stoją kolosalne kosze wypełnione domowym makaronem, jaki schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z przemożnych kuchennych zajęć. Zresztą, tak rzetelnego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron spożywany jest we Włoszech przez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W upalne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół oraz mamy prędkie, najlepsze jedzenie pod słońcem – uprzejmie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o produkty sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. O nas

2. Dowiedz się jak

3. Przejdź do strony

4. Strona

5. Tutaj

Categories: Zdrowie

Comments are closed.