TV 8.6 R贸d Smoka Serial

R贸d Smoka Serial

R贸d smoka Serial - Nim Westeros poch艂on臋艂a kolejna krwawa wojna o w艂adz臋, na tronie zasiada艂 r贸d Targaryen贸w, maj膮cy kontrol臋 nad pot臋偶nymi smokami. Serial osadzony 200 lat przed wydarzeniami znanymi z "Gry o tron" ukazuje Targaryen贸w u szczytu ich pot臋gi, w艂adaj膮cych Siedmioma Kr贸lestwami wraz z 17 smokami. Kr贸l Viserys, dobry i szlachetny w艂adca, jest pozostawiony bez nast臋pcy tronu. Niezdolno艣膰 do dokonania wyboru pomi臋dzy jego c贸rk膮 a m艂odszym bratem skutkuje pocz膮tkiem brutalnej wojny ...

TV-MA HBO
8.6
2022 Akcja i Przygoda N/A Play
TV 6.9 W艂adca Pier艣cieni: Pier艣cienie W艂adzy

W艂adca Pier艣cieni: Pier艣cienie W艂adzy

W艂膮dca pier艣cieni: pier艣cienie w艂adzy - Akcja serialu nie b臋dzie skupia膰 si臋 na wydarzeniach znanych ju偶 z filmu. Osadzona zostanie w Drugiej Erze Sr贸dziemia, w czasach, gdy Sauron dochodzi艂 do w艂adzy, a my poznamy nowych bohater贸w i zobaczymy kilku ju偶 znanych. Ujrzymy te偶 wiele lokacji z krainy stworzonej przez Tolkiena.

TV-14 Amazon
6.9
2022 Bez kategorii N/A Play
8.148 Wszystko wsz臋dzie naraz caly film

Wszystko wsz臋dzie naraz caly film

Wszystko wsz臋dzie naraz caly film - Starzej膮ca si臋 chi艅ska imigrantka zostaje wci膮gni臋ta w szalon膮 przygod臋, w kt贸rej sama mo偶e uratowa膰 to, co dla niej wa偶ne, 艂膮cz膮c si臋 z 偶yciem, kt贸re mog艂a prowadzi膰 w innych 艣wiatach.

2022 Action 140 min Play
6.969 Samarytanin Caly Film

Samarytanin Caly Film

Samarytanin Caly Film - Trzynastoletni Sam Cleary podejrzewa, 偶e jego tajemniczo samotny s膮siad, pan Smith, jest w rzeczywisto艣ci legendarnym samarytaninem, kt贸rego 艣mier膰 zg艂oszono 20 lat temu. Wraz z rosn膮c膮 przest臋pczo艣ci膮 i miastem na kraw臋dzi chaosu, Sam postanawia wydoby膰 swojego s膮siada z ukrycia, aby uratowa膰 miasto przed ruin膮.

2022 Action 102 min Play
7.06 Eternals Caly Film Online

Eternals Caly Film Online

Eternals Caly FIlm - Wieczno艣ciowcy to zesp贸艂 staro偶ytnych kosmit贸w, kt贸rzy 偶yj膮 w tajemnicy na Ziemi od tysi臋cy lat. Kiedy niespodziewana tragedia wyprowadza ich z cienia, s膮 zmuszeni ponownie zjednoczy膰 si臋 przeciwko najstarszemu wrogowi ludzko艣ci, Deviantom.

2021 Action 155 min Play
8.042 Spiderman Bez Drogi Do Domu Caly Film

Spiderman Bez Drogi Do Domu Caly Film

Spiderman Bez Drogi Do Domu CALY FILM - Peter Parker zostaje zdemaskowany i nie jest ju偶 w stanie oddzieli膰 swojego normalnego 偶ycia od wysokiej stawki bycia superbohaterem. Kiedy prosi o pomoc Doktora Strange'a, stawka staje si臋 jeszcze bardziej niebezpieczna, zmuszaj膮c go do odkrycia, co to naprawd臋 znaczy by膰 Spider-Manem.

2021 Action 148 min Play
8.6 Czarna Pantera Wakanda w Moim Sercu CDA Caly Film

Czarna Pantera Wakanda w Moim Sercu CDA Caly Film

335 / 5 000 Wyniki t艂umaczenia Kr贸lowa Ramonda, Shuri, M鈥橞aku, Okoye i Dora Milaje walcz膮, by chroni膰 sw贸j nar贸d przed interwencj膮 艣wiatowych pot臋g po 艣mierci kr贸la T鈥機halla. Gdy Wakandczycy d膮偶膮 do przej艣cia do kolejnego rozdzia艂u, bohaterowie musz膮 po艂膮czy膰 si艂y z pomoc膮 War Doga Nakii i Everetta Rossa i wytyczy膰 now膮 艣cie偶k臋 dla kr贸lestwa Wakandy.

8.6
2022 Action 150min Play
9 Avatar Istota Wody CDA ca艂y film online lektor pl

Avatar Istota Wody CDA ca艂y film online lektor pl

Avatar istota wody - Akcja rozgrywa si臋 ponad dziesi臋膰 lat po wydarzeniach z pierwszego filmu, poznaj histori臋 rodziny Sully (Jake, Neytiri i ich dzieci), zwi膮zane z nimi k艂opoty, starania, jakie staraj膮 si臋 zapewni膰 sobie nawzajem bezpiecze艅stwo, bitwy, kt贸re tocz膮 prze偶y膰 i tragedie, kt贸re znosz膮.

2022 Action 146 min Play
7.563 Dragon Ball Super Super Hero

Dragon Ball Super Super Hero

Dragon ball super super hero Armia Czerwonej Wst膮偶ki, z艂a organizacja, kt贸ra kiedy艣 zosta艂a zniszczona przez Goku w przesz艂o艣ci, zosta艂a zreformowana przez grup臋 ludzi, kt贸rzy stworzyli nowe i pot臋偶niejsze androidy, Gamma 1 i Gamma 2, i szukaj膮 zemsty na Goku i jego rodzinie.

2022 Action 99 min Play
7.106 Nie! CDA Ca艂y Film Online Lektor PL

Nie! CDA Ca艂y Film Online Lektor PL

Residents in a lonely gulch of inland California bear witness to an uncanny, chilling discovery.

2022 Horror 131 min Play