9 Kantara Caly Film

Kantara Caly Film

Kantara CALY FILM - Shiva, plemienny w艂贸cz臋ga mieszkaj膮cy z matk膮 w wiosce, trzyma si臋 z dala od tradycyjnego dziedzictwa Daivaradhane i Bhoota Kola z powodu niezapomnianego incydentu z dzieci艅stwa. Cieszy si臋, 偶e pr贸偶nuje z przyjaci贸艂mi i wykonuje drobne prace dla swojego w艂a艣ciciela. Kiedy na scen臋 wkracza oficer le艣ny Murali, nadaje to nowy wymiar walce cz艂owieka z natur膮. Czy Shiva mo偶e uratowa膰 las przed Murali? A mo偶e Murali to tylko sztuczna przyn臋ta rzucana przez wi臋ksze ryby?

2022 Action 150 min Play
8 Glass Onion: Film z Serii na no偶e caly film

Glass Onion: Film z Serii na no偶e caly film

Glass Onion: Film z Serii na no偶e caly film - Detektyw Benoit Blanc jedzie do Grecji, aby ods艂oni膰 warstwy tajemnicy obejmuj膮cej now膮 obsad臋 podejrzanych.

2022 Comedy 139 min Play
6.555 Hellraiser Caly Film

Hellraiser Caly Film

Hellraiser Caly Film - M艂oda kobieta walcz膮ca z na艂ogiem wchodzi w posiadanie staro偶ytnego pud艂a-zagadki, nie艣wiadoma, 偶e jego celem jest przywo艂anie cenobit贸w, grupy sadystycznych nadprzyrodzonych istot z innego wymiaru.

2022 Horror 121 min Play
7.294 Barbarian Caly Film

Barbarian Caly Film

Barbarian CALY FILM - W mie艣cie na rozmow臋 o prac臋 m艂oda kobieta przyje偶d偶a do swojego Airbnb p贸藕no w nocy i odkrywa, 偶e zosta艂 omy艂kowo zarezerwowany podw贸jnie i przebywa tam ju偶 obcy m臋偶czyzna. Wbrew jej lepszemu os膮dowi i tak postanawia zosta膰 na noc, ale wkr贸tce odkrywa, 偶e w domu jest o wiele wi臋cej powod贸w do obaw ni偶 innych go艣ci.

2022 Horror 102 min Play
7.738 Batman Caly Film Online

Batman Caly Film Online

Batman Caly FIlm - W swoim drugim roku walki z przest臋pczo艣ci膮 Batman odkrywa korupcj臋 w Gotham City, kt贸ra 艂膮czy si臋 z jego w艂asn膮 rodzin膮 w obliczu seryjnego mordercy znanego jako Cz艂owiek-Zagadka.

2022 Crime 177 min Play
7.9 Amsterdam Caly Film

Amsterdam Caly Film

Amsterdam Caly Film - W latach 30. trzech przyjaci贸艂 鈥 lekarz, piel臋gniarka i prawnik 鈥 jest 艣wiadkiem morderstwa, staje si臋 podejrzanym i odkrywa jeden z najbardziej skandalicznych spisk贸w w historii Ameryki.

7.9
2022 Crime 116min Play
8.7 Patrz jak kr臋c膮

Patrz jak kr臋c膮

Na londy艅skim West Endzie lat 50. plany stworzenia filmowej wersji przebojowej sztuki zostaj膮 nagle przerwane po zamordowaniu kluczowego cz艂onka ekipy. Kiedy znu偶ony 艣wiatem inspektor Stoppard i zapalony nowicjusz Constable Stalker podejmuj膮 spraw臋, oboje zostaj膮 wrzuceni do zagadkowego krymina艂u w czaruj膮co obskurnym teatrze podziemia, badaj膮c tajemnicze zab贸jstwo na w艂asne ryzyko.

8.7
2022 Comedy 98 min Play
6.608 Gdzie 艣piewaj膮 raki ca艂y film online

Gdzie 艣piewaj膮 raki ca艂y film online

Opuszczona przez rodzin臋 Kya wychowuje si臋 sama na bagnach poza swoim ma艂ym miasteczkiem. Kiedy jej by艂y ch艂opak zostaje znaleziony martwy, Kya zostaje natychmiast oznaczona przez miejscowych mieszka艅c贸w i organy 艣cigania jako g艂贸wny podejrzany o jego morderstwo.

2022 Drama 125 min Play
0 Blondynka 2022 CDA Ca艂y Film Online Lektor PL

Blondynka 2022 CDA Ca艂y Film Online Lektor PL

Oparty na bestsellerowej powie艣ci Joyce Carol Oates film "Blondynka" przedstawia odwa偶n膮 now膮 wizj臋 偶ycia Marilyn Monroe, pokazuj膮c roz艂am mi臋dzy jej publiczn膮 i prywatn膮 to偶samo艣ci膮.

NC-17
2022 Drama 166 min Play
8 Nie martw si臋 kochanie ca艂y film online

Nie martw si臋 kochanie ca艂y film online

Lata 50. Gospodyni domowa mieszkaj膮ca z m臋偶em w utopijnej, eksperymentalnej spo艂eczno艣ci, zaczyna si臋 niepokoi膰, 偶e jego pe艂na przepychu firma mo偶e skrywa膰 niepokoj膮ce tajemnice.

2022 Mystery 122 min Play