9 Kot w butach: ostatnie 偶yczenie caly film

Kot w butach: ostatnie 偶yczenie caly film

Kot w butach: Ostatnie 偶yczenie - Kot w Butach wyrusza w podr贸偶, aby odnale藕膰 mityczne "Ostatnie 呕yczenie", dzi臋ki kt贸remu odzyska swoje dziewi臋膰 偶y膰.

2022 Adventure 147 min Play
7.67 Sonic 2 Szybki Jak B艂yskawica Caly Film

Sonic 2 Szybki Jak B艂yskawica Caly Film

Sonic 2 Szybki Jak B艂yskawica Caly Film - Po osiedleniu si臋 w Green Hills Sonic chce udowodni膰, 偶e ma wszystko, czego potrzeba, aby by膰 prawdziwym bohaterem. Jego test przychodzi, gdy powraca dr Robotnik, tym razem z nowym partnerem, Knucklesem, w poszukiwaniu szmaragdu, kt贸ry ma moc niszczenia cywilizacji. Sonic 艂膮czy si艂y z w艂asnym pomocnikiem, Tailsem, i razem wyruszaj膮 w podr贸偶 po ca艂ym 艣wiecie, aby znale藕膰 szmaragd, zanim wpadnie w niepowo艂ane r臋ce.

2022 Action 122 min Play
7 Ma艂a Syrenka Caly Film

Ma艂a Syrenka Caly Film

Ma艂a Syrenka Caly Film - Najm艂odsza z c贸rek kr贸la Trytona i najbardziej wyzywaj膮ca, Ariel pragnie dowiedzie膰 si臋 wi臋cej o 艣wiecie zamorskim, a podczas wizyty na powierzchni zakochuje si臋 w dziarskim ksi臋ciu Eryku. Poniewa偶 syreny nie mog膮 wchodzi膰 w interakcje z lud藕mi, Ariel zawiera uk艂ad ze z艂膮 morsk膮 wied藕m膮 Ursul膮, kt贸ra daje jej szans臋 do艣wiadczy膰 偶ycia na l膮dzie, ale ostatecznie nara偶a jej 偶ycie 鈥 i koron臋 jej ojca 鈥 na niebezpiecze艅stwo.

2023 Adventure 144 min Play
6.6 Hokus Pokus 2 Caly Film

Hokus Pokus 2 Caly Film

Hokus Pokus 2 - Min臋艂o 29 lat, odk膮d kto艣 zapali艂 艣wiec臋 Czarnego P艂omienia i wskrzesi艂 siedemnastowieczne siostry, a one szukaj膮 zemsty. Teraz do trzech licealist贸w mo偶e powstrzyma膰 wyg艂odnia艂e czarownice przed sianiem nowego rodzaju spustoszenia w Salem przed 艣witem w Wigili臋 Wszystkich 艢wi臋tych.

6.6
2022 Comedy 0 min Play
6.773 Pinokio Caly Film

Pinokio Caly Film

Pinokio Caly Film - Drewniana kukie艂ka wyrusza w ekscytuj膮c膮 przygod臋, aby sta膰 si臋 prawdziwym ch艂opcem.

2022 Adventure 111 min Play
7.516 To Nie Wypanda Caly Film

To Nie Wypanda Caly Film

To nie wypanda caly film - Trzynastoletnia Mei do艣wiadcza niezr臋czno艣ci bycia nastolatk膮 z niespodziank膮 鈥 kiedy jest zbyt podekscytowana, zamienia si臋 w wielk膮 czerwon膮 pand臋.

2022 Animation 100 min Play
7.666 Nasze Magiczne Encanto Caly Film Online

Nasze Magiczne Encanto Caly Film Online

Nasze Magiczne Encanto caly film - Opowie艣膰 o niezwyk艂ej rodzinie, Madryga艂ach, kt贸rzy mieszkaj膮 ukryci w g贸rach Kolumbii, w magicznym domu, w t臋tni膮cym 偶yciem mie艣cie, w cudownym, urokliwym miejscu zwanym Encanto. Magia Encanto pob艂ogos艂awi艂a ka偶de dziecko w rodzinie 鈥 ka偶de dziecko z wyj膮tkiem jednego, Mirabela. Kiedy jednak odkrywa, 偶e magia otaczaj膮ca Encanto jest w niebezpiecze艅stwie, Mirabel postanawia, 偶e ona, jedyna zwyczajna Madrigal, mo偶e by膰 ostatni膮 nadziej膮 jej wyj膮tkowej rodziny.

2021 Animation 102 min Play
7.456 Kurozaj膮c i zagadka Chomika Ciemno艣ci

Kurozaj膮c i zagadka Chomika Ciemno艣ci

M艂ody Kurczak to adoptowany syn kr贸la Piotra, s艂ynnego poszukiwacza przyg贸d. Po cz臋艣ci kurczak, a po cz臋艣ci zaj膮c, ma naprawd臋 trudny okres dorastania i przebiera si臋 za zaj膮ca, aby unikn膮膰 kpin r贸wie艣nik贸w. Kiedy nadchodzi dzie艅 proces贸w Royal Adventurer Society, Chickenhare, skr臋powany swoim przebraniem, ponosi sromotn膮 pora偶k臋. Jest jednak zdeterminowany, aby skorzysta膰 z drugiej szansy i znale藕膰 Ber艂o Chomika Ciemno艣ci przed swoim z艂ym wujkiem Lapinem. Ber艂o da jego posiadaczowi ogromn膮 ...

2022 Adventure 91 min Play
6.6 Jak zosta艂em samurajem ca艂y film online

Jak zosta艂em samurajem ca艂y film online

Jak zosta艂em samurajem - Hank marzy o zostaniu samurajem, dlatego wybiera si臋 na zamieszkan膮 tylko przez koty wysp臋, by tam odby膰 szkolenie.

6.6
2022 Action 98 min Play