Film nie uruchamia si─Ö?

Witamy, dzi─Ökujemy za korzystanie z serwisu cda-zobacz.pl.

W powod├│w utrzymywania najwy┼╝szej jako┼Ťci naszych us┼éug, jeste┼Ťmy zobowi─ůzani ka┼╝dorazowo wszelkie problemy techniczne. Te z┬á znaszej winy /po naszej stronie na bie┼╝─ůco naprawia─ç.

Na szcz─Ö┼Ťcie niecodziennie si─Ö to zdarzam ale naturalne, ┼╝e r├│wnie┼╝ jeste┼Ťmy tylko lud┼║mi i jak ka┼╝demu, nam tak┼╝e zdarzaj─ů si─Ö b┼é─Ödy. Dlatego r├│wnie┼╝, bardzo uprzejmie prosimy by wszelkie mo┼╝liwe sytuacje, kt├│re mog┼éy wp┼éyna─ç na komfort i wygod─Ö Waszego ogl─ůdania zg┼éasza─ç.

Wszelkie zg┼éoszenia awarii i problemy techniczne prosimy kierowa─ç na naszej stronie facebookowej cda-zobacz.pl, do kt├│rej link macie w┼éa┼Ťnie tutaj, b─ůd┼║ te┼╝ na e-mail pod adresem [email protected] .

Nasi pracownicy pracuj─ů 24h 7 dni w tygodniu w trosce o jako┼Ť─ç naszych us┼éug dla Was.

Z ca┼é─ů pewno┼Ťci─ů odpowied┼║ z naszej strony nadejdzie bardzo szybko , dzi─Öki czemu b─Ödzie mo┼╝na szybko zlokalizowa─ç problem. Dzi─Öki czemu najszybciej go naprawi─ç. Czasem w czasie weekend├│w mo┼╝e si─Ö zdarzy─ç, ┼╝e odpowied┼║ pracownik├│w mo┼╝e zaj─ů─ç d┼éu┼╝sz─ů chwil─Ö. A z powodu du┼╝ego przeci─ů┼╝ania serwer├│w i nap┼éyw├│w zg┼éosze┼ä, chocia┼╝ sytuacja ta jest ci─ůgle polepszana, wraz ze wzrostem liczby klient├│w, co jest naturalne. Dzi─Ökujemy za pe┼éne zaufanie z pa┼äskiej strony wybieraj─ůc nasz portal. Mo┼╝e si─Ö zdarzy─ç niestety tak┼╝e sytuacja, ┼╝e film niemo┼╝liwy jest do zobaczenia, mimo braku b┼é─Ödu pracy serwisu. W takim przypadku zalecamy zastosowa─ç si─Ö do poni┼╝szej listy, by sprawdzi─ç czy wina nie le┼╝y przypadkiem w konfiguracji pa┼äskich komputer├│w. Lista najcz─Ö┼Ťciej wyst─Öpuj─ůcych usterek po stronie u┼╝ytkownik├│w:
  • Stara wersja przegl─ůdarki – (ci─ůgle wchodz─ůce nowe technologie, powoduje, ┼╝e przegl─ůdarki trzeba cz─Östo aktualizowa─ç. Dzi┼Ť korzystamy z Html 5, jutro mo┼╝e nadej┼Ť─ç HTML6.)
Aby naprawi─ç ten b┼é─ůd upewnij si─Ö, ┼╝e korzystasz z najpopularniejszej i w pe┼éni zaktualizowanej wersji przegl─ůdarki. Najcz─Ö┼Ťciej b─Ödzie to opera, chrome, b─ůd┼║ firefox.
  • Wirus, kt├│ry by─ç mo┼╝e blokuje nasze porty, przez co nie mo┼╝emy si─Ö po┼é─ůczy─ç z serwerem
  • Problemy z ┼é─ůczem internetowym – Je┼╝eli filmy chodz─ů ze s┼éab─ů, b─ůd┼║ zerow─ů p┼éynno┼Ťci─ů, skontaktuj si─Ö z dostawc─ů swojego internetu, wcze┼Ťniej sprawdzi─ç pr─Ödko┼Ťci na speedtest.net.