7.317 Holy Spider Ca艂y Film Online CDA Lektor PL

Holy Spider Ca艂y Film Online CDA Lektor PL

Holy Spider Ca艂y Film Online CDA Lektor PL   Historia w filmie Holy Spider to historia seryjnego mordercy, kt贸ry w Iranie w 2000 roku zabija艂 pracownice seksualne pod pretekstem oczyszczania miasta.

2022 Dramat 118 min Play
7.8 Cienie pod powiekami

Cienie pod powiekami

Podczas wojny losy kilkorga mieszka艅c贸w Kopenhagi splataj膮 si臋, gdy na pe艂n膮 dzieci szko艂臋 przypadkowo spadaj膮 bomby.

7.8
2021 Dramat 107 min Play
7.8 Prze偶y膰

Prze偶y膰

Animowany film dokumentalny, kt贸ry sta艂 si臋 przebojem festiwalu w Sundance, gdzie zdoby艂 Wielk膮 Nagrod臋 Jury w Konkursie Mi臋dzynarodowym i por贸wnywany jest do legendarnego "Walca z Baszirem". Poruszaj膮ca historia nastolatka uciekaj膮cego z matk膮 i rodze艅stwem z ogarni臋tego wojn膮 Afganistanu do Europy. To tak偶e intymna opowie艣膰 o dorastaniu i odkrywaniu swojej seksualno艣ci. W 偶yciu Amin膮 dominuje poczucie straty i to na wielu poziomach. Bohater musia艂 brutalnie wkroczy膰 w doros艂o艣膰 i przez ...

7.8
2021 Animacja 89 min Play
7.592 Najgorszy cz艂owiek na 艣wiecie

Najgorszy cz艂owiek na 艣wiecie

Julie wkr贸tce ko艅czy trzydzie艣ci lat i jest pe艂na 偶yciowej energii, ale ma te偶 pe艂no 偶yciowych rozterek. Jest szcz臋艣liwa z Akselem, utalentowanym i odnosz膮cym sukcesy zawodowe rysownikiem, ale ich spojrzenie na wsp贸ln膮 przysz艂o艣膰 nieco si臋 r贸偶ni. Kiedy na przypadkowej imprezie Julie poznaje Eivinda i sp臋dza z nim ca艂膮 noc, zaczyna zastanawia膰 si臋, czy ten m艂odszy od niej, pewny siebie i odrobin臋 szalony ch艂opak nie jest w艂a艣nie tym, czego potrzebuje w 偶yciu.

2021 Dramat 128 min Play
7.204 Lego庐 Batman: Film

Lego庐 Batman: Film

W duchu zabawy, dzi臋ki kt贸rej film "LEGO庐 PRZYGODA" sta艂 si臋 fenomenem na skal臋 艣wiatow膮, samozwa艅czy przyw贸dca grupy - Batman z LEGO - staje si臋 gwiazd膮 w艂asnej wielkoekranowej przygody. W Gotham szykuj膮 si臋 jednak wielkie zmiany. Je艣li Batman chce uratowa膰 miasto przed zakusami Jokera, musi porzuci膰 swoj膮 samotni臋 i spr贸bowa膰 wsp贸艂pracy z innymi, a przy okazji by膰 mo偶e przyj膮膰 bardziej pozytywn膮 postaw臋.

2017 Akcja 105 min Play
5.435 Midsommer