7.5 W┼éa┼Ťciciele

2019 Dramat 97 min Play
7.1 Żeby Nie Było Śladów

Żeby Nie Było Śladów

Film opowiadaj─ůcy o kulisach jednej z najs┼éynniejszych i najbardziej dramatycznych zbrodni stanu wojennego pope┼énionej w maju 1983 roku. Zatrzymanie i pobicie przez funkcjonariuszy ZOMO warszawskiego maturzysty ÔÇô Grzegorza Przemyka zapocz─ůtkowa┼éo spo┼éeczne protesty, ale te┼╝ sk┼éoni┼éo komunistyczny aparat represji do wdro┼╝enia wielkiej mistyfikacji. To opowie┼Ť─ç o zbrodni bez kary, ale przede wszystkim o totalitarnej w┼éadzy, kt├│ra nie cofnie si─Ö przed niczym ÔÇô nawet najbardziej absurdalnym ...

7.1
2021 Dramat 160 min Play
4.29 Lochy i smoki

Lochy i smoki

W ba┼Ťniowym kr├│lestwie Izmer, pot─Ö┼╝ny czarnoksi─Ö┼╝nik Profion chce zaw┼éadn─ů─ç tronem i zabija prawowitego kr├│la. W┼éadz─Ö w Izmer obejmuje jego c├│rka, ksi─Ö┼╝niczka Savina, kt├│ra za cen─Ö w┼éasnego ┼╝ycia nie pozwoli by Profion zasiad┼é na tronie. Nie wie jednak, ┼╝e ┼╝eby go pokona─ç b─Ödzie musia┼éa stawi─ç czo┼éa zast─Öpom przera┼╝aj─ůcych wojownik├│w, pot─Ö┼╝nej magii i okrutnym, czerwonym smokom.

2000 Dramat 107 min Play
7.044 Gray Man caly film online

Gray Man caly film online

Gray Man, by┼éy agent CIA kt├│ry po odej┼Ťciu ze s┼éu┼╝by zostaje morderc─ů na zlecenie. M─Ö┼╝czyzna wyrusza do Francji by chroni─ç przyjaciela, sir Donalda Fitzroya. Ten znalaz┼é si─Ö na celowniku Lloyda, dawnego partnera Courta z wywiadu i cz┼éonka korporacji naftowej, kt├│ry do sfinalizowania wielomiliardowej umowy potrzebuje g┼éowy Fitzroya.

2022 Akcja 128 min Play
5.2 Medieval Caly Film

Medieval Caly Film

Medieval Caly Film - Historia XIV-wiecznej czeskiej ikony i wodza Jana Zizki, który pokonał wojska Zakonu Krzyżackiego i Świętego Cesarstwa Rzymskiego.

5.2
2022 Action 126 min Play
8 CIcha ziemia cały film online

CIcha ziemia cały film online

Idealna para wynajmuje dom wakacyjny na s┼éonecznej w┼éoskiej wyspie. Rzeczywisto┼Ť─ç nie spe┼énia ich oczekiwa┼ä, gdy dowiaduj─ů si─Ö, ┼╝e basen w domu jest zepsuty. Nie wiedz─ůc, ┼╝e na wyspie brakuje wody, prosz─ů kogo┼Ť, kto to naprawi. Ci─ůg┼éa obecno┼Ť─ç nieznajomego narusza ide─Ö bezpiecze┼ästwa pary i uruchamia ┼éa┼äcuch zdarze┼ä, kt├│ry powoduje, ┼╝e zachowuj─ů si─Ö instynktownie i irracjonalnie, kieruj─ůc si─Ö w najciemniejsze miejsce w ich zwi─ůzku.

2022 Drama 113 min Play